miércoles, 9 de marzo de 2016

La Cansina als filmset

Eén van de meest bijzondere en verrassende facetten van Huerta La Cansina is de mogelijkheid om te veranderen in een filmset voor audiovisuele producties als series, TV-shows, video of film.


Gedurende het bestaan van Huerta La Cansina zijn er meerdere producers geweest die het de perfecte plek vinden voor een filmstudio.De locatie, de decoratie van het huis, de sfeer van het platteland en ook de landschappen zorgen ervoor dat het een ideale plek is om allerlei soorten shots en scenes op te nemen.

Een aantal recente producties zijn hier geschoten, waaronder de videoclip van zanger Sergio Labandón en de band The Rocker Roots.Tevens verkoos producer Pedro Almodovar deze plek om in de zomer van 2015 een aantal scenes van zijn film Julieta op te nemen. We zagen La Cansina gedurende een hele maand veranderen in een echte filmset, met kantoren, kleedkamers en een technische ruimte. Dit was een enorme enorme ervaring!
Daarnaast besloot de opkomende Sevilliaanse band Los Labios de herfst van 2015 nog mooier te maken door onze tuin in een rock muziek tempel te veranderen voor drie intense weken. Sammy Taylor, zoon van muziekicoon Seville Silvio, de prestigieuze gitaristen en vocalisten Charlie Cepeda en Alvaro Suite, de geweldige Ricky Candela op basgitaar en Fernando Reina op drums hebben hier opgenomen, waarbij Villa Comix, zaal ‘Nave Verde’ en de omgeving gebruikten als setting voor de reality-show Toque Flamenco, waarna ze hun eerste tour door de Americas hebben gedaan. Dit alles, met de ondersteuning van de Almodo-bar, doet ons verlangen naar meer!


   

0 comentarios:

Publicar un comentario

/* /******************************** ********************************/