viernes, 11 de marzo de 2016

Huurvoorwaarden


RESERVERINGEN

De gast moet een aanbetaling doen van 30% van de totale kosten door middle van een bankoverschrijving aan de eigenaren van de gastverblijven om de boeking te bevestigen. Om misverstanden te voorkomen moet de aankomstdatum en naam van het gastverblijf worden vermeld.

PRIJZEN

De prijs van een accomodatie is inclusief het gebruik van beddengoed en handdoeken (met uitzondering van aanbiedingen) en elektriciteit. De prijs refereert naar het aantal overnachtingen of dagen, beginnend om 16:00 en eindigend om 12:00 de volgende dag. Een te laat vertrek zal automatisch worden gezien als een verlening van het verblijf, dus een extra dag aan kosten.

BETALINGEN

De betaling moet worden gedaan bij aankost van de klanten.

ANNULERINGSVOORWAARDEN

In het geval een boeking wordt geannulleerd, zijn de kosten overeenkomstig hetgeen vooraf overeengekomen. 45 dagen of meer voor aankomst zal er 35 euro voor minimale uitgaven worden gerekend, 44 tot 30 dagen voor aankomst zal 50% van de kosten worden gerekend, 29 tot 15 dagen voor aankomst zal 75% van de kosten worden gerekend. 14 dagen voor of op de aankomstdag zelf zal 100% worden berekend.

AANKOMST

De aankomsttijd is 20:00. In het geval de gasten niet inchecken voor dit tijdstip zal het geboekte gastenverblijf als beschikbaar voor andere gasten worden aangemerkt. Het is mogelijk later in te checken, door middel van overleg met de eigenaar.

VERTREK

De vertrektijd is 12:00 (s’ middags). Late check-out is in overleg met het Huerta La Cansina-team mogelijk.

BANKGARANTIE

Klanten moeten de bankgarantie overdragen om de boeking te bevestigen. Deze zal worden bewaard als borg tot de check-out. In het geval schade aan het eigendom zal de schade van het bedrag worden gereduceerd.

EXTRA BEDDEN

De prijs voor ieder extra bed hangt af van de geboekte accommodatie. Om het bed te reserveren moet u het aantal bedden specificeren in het reserveringsformulier. De bedden zullen worden geïnstalleerd voor uw aankomst.

BIJZONDERE DAGEN EN VAKANTIES

Het hoogseizoen is vastgesteld voor de perioden van Kerstmis, Pasen, Feriá en lange weekenden. Tijdens deze periode zullen de gastverblijven verhuurd worden voor een minimum van 5 of 3 dagen.

BIJZONDERE GEVALLEN

Als het aantal klanten het aantal overschrijdt dat door onze website is aangegeven, dan zal een proportionele compensatie per persoon worden berekend. Als de extra gasten arriveren zonder overeenkomst, dan is Huerta La Cansina geoorloofd de boeking te weigeren.

DIEREN

Huisdieren zijn welkom op onze boerderij, maar ze mogen niet in de kamers. Huerta La Cansina’s medewerkers monitoren hun gedrag en verzorging, houden ze in de gaten en letten op eventuele schade die door hen wordt aangericht. Gezien de extra kosten die het schoonmaken met zich mee brengt zal 5 euro per verblijf worden berekend. Als het op zijn plaats is mag een extra doorberekening van de kosten worden gevraagd.

SCHOONMAKEN

Huerta La Cansina’s medewerkers verschonen het beddengoed in La Casa Andaluzia en Villa Comix. Daar bevinden zich lakens op ieder bed, goed gestreken en gevouwen. Als u wilt dat onze medewerkers uw bed dagelijks verschonen, vraagt u dat dan alstublieft aan.
Tijdens het verblijf is het schoonmaken de verantwoordelijkheid van de gasten. We proberen al het afval te recyclen, dus vragen van gasten dat ze afval deponeren in de daarvoor aangeboden plaatsen.

GEDRAG VAN DE GASTEN

We verwachten van de gast dat deze de faciliteiten van het gastverblijf respecteerd, evenals de medewerkers van La Cansina, andere gasten en, in het algemeen, de gehele omgeving, zowel cultureel als natuurlijk. Iedere suggestie wordt gewaardeerd.

Het wordt als vroegtijdig vertrek beschouwd als de gast de normale regels van etiquette, hygiëne of samenleven breekt, evenals op het moment dat de eigenaar verboden wordt de accommodatie verder te verhuren onder de authorisatie van het Departement van Industrie, Handel, Toerisme en Arbeid.

0 comentarios:

Publicar un comentario

/* /******************************** ********************************/