jueves, 10 de marzo de 2016

Over ons

Pedro Almodovar selecteerde Huerta La Cansina als locatie voor een aantal scenes van zijn laatste werk “Julieta”. Hier is hij te zien met zijn team na het maken van de opnames..


De apparatuur van de vermoeide, willen weten en delen deze prachtige ruimte met alle reizigers die op zoek zijn naar nieuwe ervaringen.
Ik ben Eduardo, zijn uw host. Mijn grootvader bekend in Mairena als Don Carlos, kocht het landgoed aan het begin van de vorige eeuw en gewijd zijn uw dagen de baby van dieren van de boerderij en de cultuur van de zure sinaasappel; op deze manier sensibiliseert het was in die jaren een workers' constante beweging die herstellende in de bovengenoemde werkjes.

Mijn onderzoek bracht me tot op heden een Mei van de jaren negentig met het doel(lens) om de rust voor dat mijn boeken werden gevraagd en dat ik die niet alleen om maar te beginnen met een omvangrijk project van plattelandstoerisme in de duurzaamheid en het herstel van wat mijn lieve voorouder had gezaaid. Een tijdje later is de familie besluiten we openen onze deuren alles wat men wilde worden geïmpregneerd met de essentie van deze tijden.Tuin de vermoeide one is een landgoed van 4 hectare en een half in de Sevilliaanse veld. In volle natuur, maar bij Mairena del Alcor stedelijke kern en zijn uw Hoofdstad Sevilla.

Buiten het klassieke beeld van vakantie goed voor het milieu dat wordt ingeademd is een geweldig multifunctioneel activiteit dat één opricht van het behoud en de verbetering van vier huizen met het pand, naast de productie van plantaardige en ecologische groenten, de baby van gevarieerde dieren van boerderij en andere activiteiten van culturele aard gekoppeld aan de kunst of aan het entertainment van de jongste.

Tegenwoordig is wordt geopend, meer dan ooit, voor de interculturele uitwisseling tussen reizigers van alle nationaliteiten.

Deze activiteiten gaan ontwikkelen van uiteinden van het jaar 1998 nog een model van duurzaamheid en zelfvoorziening. Vanaf het moment dat de nalatenschap is het verbeteren en uitbreiden van zijn ruimtes dankzij een groep van personen die van collaborative vorm hebben bijgedragen bij de ontwikkeling van het project tuin de vermoeide.

Het landgoed is ideaal voor feesten buitenshuis, bijeenkomsten van grote en kleine gezinnen, blijft in pair, vrienden bijeenkomsten of eenzame elopements. De ruimte nodigt uit tot ontspanning en het genot.Deel, tuin de vermoeide account met een gezellige salon multiuses en een ambigú met een mooi terras, waar u kunt ontspannen.

Op hetzelfde landgoed hebben we vier huizen in verschillende architectonische stijlen hersteld die nu worden verhuurd aan grote groepen of kleine families. Allen zijn omgeven door een grote tuin met zwembad, grill en Marokaans-Argentijnse oven. Huerta La Cansina is in het bijzonder geschikt voor families met kinderen en voor buitenactiviteiten.
 

0 comentarios:

Publicar un comentario

/* /******************************** ********************************/