viernes, 11 de marzo de 2016

Evenementen en vieringen in Huerta La Cansina

Huerta La Cansina ligt 20km van Sevilla, Deze boerderij op het platteland van Sevilla
heeft een grote tuin met zwembad waar bruiloften en andere evenementen gevierd kunnen worden. U kunt ook gebruik maken van de vier gastverblijven om gasten te laten overnachten.

 Voorzieningen


U kunt uw bruiloft in de open luchte te vieren in een ruime tuin met groot zwembad. Het kan worden gedecoreerd naar uw wensen. In Huerta La Cansina heeft u de mogelijkheid uw bruiloft te vieren in de open lucht en in direct contact met de natuur. Met respect voor de natuur heeft u de mogelijkheid om het feest te vieren in een ontspannen en familiaire omgeving, te zwemmen en zelfs te zingen en dansen bij een kampvuur.

Het complex heeft een tuin ter grootte van 2000 vierkante meter. Het beschikt over meerdere paden om het zwembad, klaar om uw bruiloft, speciale diner, feest, barbecue, etc., te organiseren. S’nachts is de tuin verlicht met lampen bij het zwembad en andere plaatsen, waardoor nieuwe kleuren worden gegeven aan de begroeiing.

De tuin is vol met verschillende seizoensbloemen, een gevariëerd bos met eeuwenoude, eeuwenoude moerbeibomen, wijnstokken, pitabomen, bougainvillea en klimplanten, die de omgeving kleurrijk en koel gedurende dag maken en beschutting bieden tot zonsopgang.

De kinderen kunnen genieten van de ruimte om te zwemmen, rennen, trampolinespringen en in alle rust en veiligheid in het gras te spelen met huisideren, zonder de risico’s die ze op straat zouden lopen. Daarnaast is het mogelijk om het openlucht restaurant te gebruiken om gasten in een nieuwe ruimte andere dingen aan te bieden. 

Als u wilt is het mogelijk om muzikanten in te huren. U kunt er voor kiezen het gebruikelijke te doorbreken op een manier die alleen mogelijk is bij een bijzondere, landelijke viering van uw evenement. U heeft vele mogelijkheden en genoeg ruimte om ieder idee en iedere droom over uw bruiloft werkelijkheid te laten worden.

De omgeving en zonsondergangen maken uw bruiloft nog onvergetelijker. Uw gast zal zich deze dag altijd herinneren.

Faciliteiten

 Als u een bruilof in de open lucht wilt houden, is Huerta La Cansina de perfecte plaats. Deze boerderij is in het bijzonder aanbevolen voor familieaangelegenheden. 

Ons team zorgt voor alles rondom de ceromonie en het banket. Daarnaast zijn zij bewust van alles dat nodig is om goed voor de natuur te zorgen, dus zullen ze een duurzaam evenement plannen. U kunt overleggen over de plaatsing van de tafels, stoelen, bar, etc. maar u bent vrij om te gaan en staan waar u wilt in de tuin.

Deze professionals staan tevens open voor nieuwe mogelijkheden om de tuin te decoreren met nog meer bloemen, kaarsen, kandelaars, projectoren, etc.

U kunt er ook uw eigen keuzes maken omtrent het begin en einde van het feest, de maaltijden of iedere vorm van banket die u maar wilt. Ons personeel biedt u alle extra voorzieningen zonder bijbetaling.

Gastronomie


In de tuin vindt u een Argentijnse parrilla-grill en een Marokkaanse oven. Het is mogelijk om deze te gebruiken om uitzonderlijke maaltijden te maken voor het banket..

Overnachtingen

Het is mogelijk om uw gasten te laten overnachten in vier schitterende huizen, allen met een andere architectonische stijl. Het bruidspaar krijgt de mogelijkheid te genieten van een pittoreske bruidssuite.        


0 comentarios:

Publicar un comentario

/* /******************************** ********************************/