jueves, 10 de marzo de 2016

Hoe komt u bij Huerta La Cansina?Dirección Camino de San Agustín, s/n, 41510 Mairena del Alcor (Sevilla)

Adres: Camino San Agustin, s / n, 41510 Mairena del Alcor (Sevilla)

GPS coördinaten: (37.37646336096382, -5.761142071569793)

Om eventuele fouten van navigatiesystemen te voorkomen, gebruikt u deze coördinaten. Vanaf deze locatie, volg de weg San Agustin aan de hand van de borden die we geplaatst hebben.

Contactgegevens:
Telefoon: +34 955 94 25 43


Mobiele telefoon: +34 659 44 88 49


Waar zijn we?


Huerta La Cansina bevindt zich in de provincie Sevilla, in het westen van Andalusië.  De geografische locatie is op een strategische plek tussen de provincies Cadiz en Huelva (Chipiona stranden en Matalascañas op minder dan een uur rijden), de bergen  (Sierra Norte de Sevilla, Sierra de Huelva and Cadiz and Malaga 30 min / 1 uur rijden) en het platteland van Sevilla, een bevoorrechte plek bij de rivier Guadalquivir en bewoond sinds de prehistorie door verschillende beschavingen.


Hoe komt u in Sevilla?

* Met de auto
U kunt de A-4 snelweg vanaf Madrid of de A-92 nationale weg vanaf Malaga of Granada nemen.
* Met het vliegtuig
San Pablo Airport in Sevilla, Pablo Picasso Malaga of Jerez de la Frontera, Granada en Almeria hebben regelmatig vluchten vanaf en naar grote steden over de wereld.
* Met de trein
De trein is een erg comfortabele en snelle manier van reizen. Sevilla’s Santa Justa treinstation heeft een hoge snelheidsverbinding (AVE). Madrid is bereikbaar in 2 uur en 45 minuten en er zijn vele andere lijnen die Sevilla met de rest van Spanje verbinden.
* Met de bus
Vanaf het busstation 'Plaza de Armas' Prado de San Sebastian of elke stad of dorp in Spanje.
* Met de boot of fiets

Als u een ander alternatief wil, dan kun u met de boot de haven van Sevilla bereiken door de rivier Guadalquivir, of zelfs met de fiets over één van de vele landwegen en paden gaan die onze regio rijk is. 


Hoe komt u in Mairena del Alcor?

* Met de trein of bus
Met de trein of de bus (Prado San Sebastian) vanuit Sevilla is Mairena del Alcor slechts 20 kilometers ver.
* Met de auto
Ga in oostelijke richting richting Málaga-Granada over de A-92 en volg de borden Mairena del Alcor. Dit leidt tot een landweg die u het dorp invoert, waar u een rotonde aantreft waarop u linksaf gaat.
* Met het vliegtuig
Vanaf het vliegveld van Sevilla volgt u de A-4 richting Carmona en volgt u de borden naar de cruising van El Viso del Alcor / Mairena del Alcor.

Hoe komt u bij Huerta La Cansina?

Als u zich links van de markt van Mairena del Alcor bevindt, vervolgt u de weg tot het eind van het Parque de la Ciudad. Gat linksaf op de volgende rotonde en na ongeveer 100 meter vindt u de zandweg Camino de San Agustin. Volg deze weg voor een kilometer en u vindt Huerta La Cansina.


Welkom!

0 comentarios:

Publicar un comentario

/* /******************************** ********************************/